UK schools can be invoiced at checkout - just tick the box! (Excludes orders with downloads which need card payment)

Nederlands

Welkom bij Grumpy Sheep Music. We schrijven en componeren leuke, educatieve liedjes en musicals, waar kleuters en kinderen uit de basisschool én hun onderwijzers dol op zijn.

In 2000 begonnen we onze muziek te publiceren. Grumpy Sheep Music is gevestigd in Newcastle upon Tyne, in het noordoosten van Engeland en onze musicals worden niet alleen opgevoerd door kinderen in het Verenigd Koninkrijk, maar ook ver daarbuiten.

Onze liedjes en musicals zijn perfect geschikt om aan kinderen wereldwijd Engels als tweede taal aan te leren. Onderwijzers vinden dat de tekst in onze musicals eenvoudig te begrijpen is voor kinderen. De zinnen in de tekst worden ook vaak herhaald en dit helpt kinderen om zich de woorden te herinneren die ze leren.

De liedjes in onze liedjesboeken en musicals zijn kort en hebben aanstekelijke deuntjes. Kinderen vinden ze leuk en zingen ze graag mee! Ze bevatten ook woorden die zich herhalen, dus kinderen leren de liedjes heel gemakkelijk aan. Bekijk ‘Stable Surprise!’ - één van onze meest recentelijk gepubliceerde Grumpy Sheep musicals:

Video coming soon

 

Hallo!

Sommige van onze andere musicals zijn ook zeer goed geschikt voor kinderen om Engels aan te leren. Het gaat hierbij om titels als ‘Come to the Manger!,’ ‘Happy Birthday Jesus!,’ ‘Gifts for the King!’ en ons liedjesboek ‘Sing about Pets.’ Klik op een titel en je word naar een pagina gebracht voor die musical, waar je een fragment van het verhaal kunt lezen en stukjes uit elk van de liedjes kunt beluisteren. Je vindt er ook andere nuttige informatie.

Als je bij ons een musical of liedjesboek wilt bestellen zal je ondervinden dat het eenvoudig is om online te bestellen via deze website. Zodra we je bestelling ontvangen hebben, sturen we je de bestelling zo snel mogelijk per luchtpost op. We leveren overal ter wereld en tot onze internationale klanten behoren onderwijzers in basisscholen, kleuterklassen, internationale scholen en kerkgroepen.

Binnenkort kan je op deze website ook digitale downloads kopen van al onze musicals – zodat je nog sneller kunt genieten van onze schitterende muziek!

Hartelijk dank voor je bezoek aan Grumpy Sheep Music. Neem contact op met ons als je hulp nodig hebt. We kijken ernaar uit om binnenkort van je te horen.