UK schools can be invoiced at checkout - just tick the box! (Excludes orders with downloads which need card payment)

Norsk

Velkommen til Grumpy Sheep Music. Vi skriver og komponerer gøyale og lærerike sanger og musikalske skuespill som blir elsket verden over av barn i barnehager, førskoler og barneskoler og deres lærere.

Vi begynte med å lansere musikken vår i 2000. Grumpy Sheep Music har sin beliggenhet i Newcastle (upon Tyne), i den nord-østlige delen av England, og våre musikaler blir fremført av barn i hele Storbritannia og internasjonalt over hele verden.

Mange av våre sanger og musikaler er perfekte i undervisningen av engelsk til barn i de mange land der engelsk blir undervist som andrespråk. Lærere synes at tekstene i våre musikaler er lette for barna å forstå. Dessuten blir mange av frasene gjentatt, noe som hjelper barna til å huske ordene de lærer.

Sangene i våre sangbøker og musikaler er korte og har fengende melodier. Barna liker dem, og de er kjempemoro å synge! De inneholder også ord som blir repetert, så barna lærer sangene veldig fort. Ta en titt på denne videoen som viser ‘Stable Surprise!’ – en av våre ferskeste Grumpy Sheep-musikaler:

 

Video coming soon

Hei fra Grumpy Sheep!

Noen av våre andre musikaler er spesielt tilrettelagt barn som lærer engelsk. Disse er blant annet ‘Come to the Manger!,’ ‘Happy Birthday Jesus!,’ ‘Gifts for the King!’ samt vår sangbok ‘Sing about Pets.’ Hvis du klikker på en av titlene, kommer du til siden for den musikalen og du kan lese et utdrag av historien og høre klipp fra hver av sangene. Du kan dessuten finne annen nyttig informasjon der.

Dersom du ønsker å bestille en musikal eller sangbok hos oss, vil du oppdage at å gjøre netthandel hos oss på denne nettsiden er veldig enkelt og greit. Med en gang vi har mottatt din bestilling, poster vi det til deg med hurtig luftpost. Vi er vant til å levere til hele verden, og våre internasjonale kunder omfatter lærere i barneskoler, barnehager, internasjonale skoler og kirkesamfunn.

Veldig snart vil du også kunne kjøpe digitale nedlastninger av all vår musikk fra denne nettsiden – slik at vår flotte musikk når frem til deg enda fortere!

Tusen takk for at du besøkte Grumpy Sheep Music. Vennligst kontakt oss dersom vi kan hjelpe på noen som helst måte. Vi ser frem til å høre fra deg veldig snart.